Stamspolning & spola avlopp med högtrycksspolning i Danderyd, Stockholm

Stamspolning bör vara en del av det regelbundna underhållet av alla avloppssystem. Vi genomför stamspolning med högtrycksspolning åt kunder i Danderyd med omnejd. Med hjälp av oss förlänger du livslängden i avloppsstammen i din fastighet. Vi utför stamspolning åt bland annat fastighetsägare, villaägare, bostadsrättsföreningar och företag.

Vi utför stamspolning för välfungerande avlopp i bland annat Stocksund & Täby

Hur ofta behöver du genomföra en stamspolning? Vår uppskattning är att hållbarheten i avloppsstammen förlängs avsevärt om stamspolningar utförs med ungefär fem års mellanrum. Det är dock bara en uppskattning. I realiteten beror behovet av stamspolningar på vilket skick avloppsstammen är i. Du kan med fördel boka oss för att utföra en besiktning där vi tar fram en åtgärdsplan åt dig.

Går det att få ROT-avdrag för stamspolning?

Ja, om du till exempel är en villaägare som bor i villan ifråga. Då kan du få ROT-avdrag och den vägen sänka din kostnad för stamspolningen med så mycket som 30 procent.

Kontakta oss för bokningar

Vill du ha en gratis offert för stamspolning? Eller vill du att vi ska komma och göra en besiktning för att reda ut hur behovet av stamspolning ser ut? Alldeles oavsett om du vill ha hjälp med något av de nämnda eller om du har andra frågor eller funderingar om våra tjänster är du välkommen att höra av dig.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här