Stambyte & stamrenovering i Danderyd, Stockholm

Återkommande stopp i avloppet och försämrat tryck i vattenkranarna är bara två vanliga tecken på att det kan vara dags för ett stambyte. Det finns dock andra tänkbara lösningar. Om du vill få reda på vad som krävs i ditt fall kan du anlita oss för att genomföra en rörfilmning och besiktning.

Vi byter ditt rörsystem i till exempel Enebyberg & Lahäll

Hur ofta behövs ett stambyte? Man brukar räkna med att stambyten krävs med ungefär 40-50 års mellanrum. Tiden kan dock variera beroende på många olika faktorer. Vi föregår alltid förfrågningar om stambyten med noggranna besiktningar. Stambyten är kostsamma och tidskrävande och ska helst undvikas om det är så att det räcker med att utföra en renovering eller relining.

Utnyttja ROT-avdraget vid stambyten i din bostad

Ett stambyte eller en stamrenovering är tjänster som berättigar till ROT-avdraget. Du är välkommen att höra av dig till oss om frågor kring ROT-avdrag i samband med de nämnda tjänsterna. Har du rätt till avdraget så kommer vi redovisa det tillsammans med din totalkostnad.

Hör av dig till oss

Har du en fråga du vill ställa om stambyte eller stamrenovering? Vill du få reda på vad det skulle kosta att utföra ett stambyte i din fastighet? Du får enkelt svar genom att kontakta oss. En offert från oss är alltid gratis.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här