Renovera badrum, WC & toalett i Danderyd, Stockholm

Vi är en professionell VVS- och byggfirma med bas i Danderyd som hjälper till vid stora som små badrumsrenoveringar. Vi har stor rutin när det gäller att utföra renoveringar åt privatkunder, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Vi renoverar ditt badrum i Stocksund & Djursholm

Vårt credo är att nöjda kunder bygger långsiktiga kundrelationer. Därför utför vi alla badrumsrenoveringar mot samma högt ställda kvalitetskrav. Som totalentreprenör kan vi ge dig en enkel helhetslösning där vi tar hand om allt kring renoveringen så som kakel & klinkers, bilning, rörarbeten, installation av vitvaror och mycket mer. Allt enligt dina specifikationer och önskemål.

  • Snickeri
  • Flytspackling
  • Kakel & klinkers
  • Rörarbeten
  • Installationer av dusch, WC, badkar, tvättmaskiner med mera
  • Vattenburen golvvärme

Vill du anlita oss för att renovera ditt badrum? Använd ROT-avdraget

Badrumsrenoveringar är helt igenom berättigade till ROT-avdraget. Avdraget låter dig dra bort en viss del av totalkostnaden för renoveringen. Du kan kontakta oss för att fråga oss om du är berättigad, om du är det så redovisar vi vad din renovering skulle kostat inklusive avdraget i din kostnadsfria offert.

Få ett prisförslag för din badrumsrenovering

Hör av dig till oss och berätta för oss vilka önskemål du har kring badrumsrenoveringen. Åtgärderna du efterfrågar sammanfattar vi i en offert som du får helt kostnadsfritt.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här