Relining rörledningar & renovering avloppsrör i Danderyd, Stockholm

Vi utför relining och renovering av avloppsrör i Danderyd med omnejd. Vid alla uppdrag vi anlitas för är vi effektiva, professionella och noggranna. Du kan anlita oss för relining och renovering av avloppsrör i fastigheter som villor, radhus, flerfamiljsbostäder, kommersiella fastigheter och mer därtill.

Behöver du hjälp med relining i exempelvis Långängen eller Kärrdal?

När behövs relining? Relining är ofta ett kostnadseffektivt alternativ till ett stambyte. I många fall kan man misstänka att avloppsstammen behöver bytas ut när det i själva verket räcker med en relining. Relining innebär att vi klär insidan av avloppsstammens rör med en plastfilm, vilket gör att rören rent funktionellt blir som nya igen.

Är det möjligt att få ROT-avdrag för en relining?

ROT-avdraget är till för hushållsnära tjänster som är nödvändiga för fastigheten ifråga. Om du anlitar oss för en relining eller renovering av avloppsrör i din privatägda bostad så kan du sänka din totalkostnad med upp till 30 procent.

Boka oss

Hör av dig till oss så ger vi dig ett gratis kostnadsförslag för relining. Du kan även boka oss för att genomföra en besiktning. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här