Installation av ventilation/köksfläkt i restaurang & storkök i Danderyd, Stockholm

Vi står redo att hjälpa dig när du behöver professionell hjälp att installera storköksventilation och köksfläkt i Danderyd med omnejd såsom Inverness, Mörby, Djursholm, Sibirien, Djurgården, Stockholm. Tack vare vår långa erfarenhet av branschen kan vi hjälpa alla typer av företagare och verksamheter, t.ex. bagerier, konditorier, café och catering, samt charkuteriindustrier, styckningslokaler, gatukök, livsmedelsbutiker, restauranger, storkök, förskolor, äldrevårdsomsorgen, salladsbarer, pizzeria och mycket mer.

Hantverkare inom alla yrkesgrupper

Vår byggfirma erbjuder totalentreprenad i egen regi. Det innebär att vi kan hjälpa dig att serva, besiktiga och installera ventilation och köksfläkt, men att vi också kan ta oss an hela din renovering. Vill du passa på att måla om i lokalerna, få hjälp med vatten och avlopp eller bygga om? Kontakta våra duktiga hantverkare idag så börjar vi planera för ditt projekt.

Vi erbjuder:

  • Förstklassig service
  • Certifierade hantverkare
  • Kostnadsfria offerter och platsbesök
  • ROT-avdrag till privatpersoner
  • Skräddarsydda lösningar
  • 100 % nöjd kundgaranti

Gratis offert när du hör av dig till oss!

Det ska vara enkelt för att dig att kunna planera inför din installation eller renovering. Med våra kostnadsfria offerter kan du snabbt se hur mycket arbetet kommer gå på, vad som ingår och hur lång tid arbetet kommer att ta. Det enda du behöver göra är att slå oss en signal. Det finns alltid en duktig hantverkare på plats som hjälper dig!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här