Installera eller byta diskmaskin, tvättmaskin & vitvaror i Danderyd, Stockholm

Ska du renovera ett badrum, en tvättstuga eller någon annan typ av våtrum? Vill du ha professionell hjälp med att installera och optimera tvättmaskiner eller någon annan typ av vitvaror? Då kan vi göra det så enkelt för dig som möjligt. Vi tar inte bara hand om installationer, vi kan också forsla bort utrustningen du byter ut.

Behöver du hjälp att installera vitvaror i Enebyberg eller Kärrdal?

Vi utför installationer av vitvaror i både stor och liten skala. Du kan med andra ord kontakta oss för att få hjälp med tjänster som dessa oavsett om du är en fastighetsägare eller privatkund. Vi tar fram skräddarsydda och gynnsamma lösningar för alla våra kunder.

  • Diskmaskin
  • Tvättmaskin
  • Vitvaror

Vill du anlita oss privat? Använd ROT-avdraget

Många av våra tjänster berättigar till ROT-avdrag under förutsättning att du anlitar oss för privat räkning. Om du är osäker på vad som gäller i ditt fall kan du kontakta oss så hjälper vi dig. Har du rätt till avdraget kommer vi självklart att redovisa detta i din offert.

Få ett gratis prisförslag för maskininstallationer

Hör av dig och berätta vilken typ av installationer du vill ha hjälp med. Inom kort återkopplar vi till dig med en offert som du får helt utan kostnad eller att du förpliktigar dig till något.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här