Installera eller byta blandare i Danderyd, Stockholm

Vi är VVS-firman för dig som vill att bytet och installationen av din blandare ska gå så smidigt som möjligt. Vi genomför dels enskilda uppdrag åt privatpersoner, men har också vana av större entreprenadarbeten där vi bytt blandare exempelvis i större hyreshus. Vi ger våra kunder skräddarsydda lösningar som är så kostnadseffektiva som möjligt.

Din VVS-firma i bland annat Sollentuna & Täby

Vi hjälper till med installationer och byten av alla typer av blandare. Det är enkelt att anlita oss. Du pekar bara ut vad du vill att vi ska byta ut, sen tar vi hand om resten. Detta inkluderar, om du vill, bortforsling av de komponenter som bytts ut. Enklare än så blir det inte.

  • Köksblandare
  • Tvättställsblandare
  • Duschblandare
  • Badkarsblandare

Privatkund? Sänk priset med ROT-avdraget

Att byta blandare i bostaden omfattas av ROT-avdraget. Om du har frågor eller funderingar kring vad som gäller dina möjligheter att sänka din totalkostnad med ROT så kan du höra av dig till oss. Är det så att du har rätt till avdraget så kommer vi skriva med det i din totalkostnad.

Hör av dig om du vill ha hjälp med blandare

Har du frågor eller funderingar kring att byta blandare? Kanske vill du veta vad det skulle kosta? Kontakta oss så hjälper vi dig. Om du vill ha en offert så är den självklart helt gratis. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här