Byte rörledningar & bilning avloppsrör i Danderyd, Stockholm

Vi bilar och spårar för avloppsrör bland annat i samband med helrenoveringar av badrum. Vi utför även samma tjänst i samband exempelvis med läckor. Vår projektvana omfattar små och stora projekt åt bland annat fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner.

Byten av rörledningar i bland annat Sollentuna & Kärrdal

I moderna fastigheter byggs rörledningar ofta in i väggar och golv. Detta är praktiskt då det sparar plats, men det innebär också att det blir mer jobb i samband med renoveringar eller underhåll. Det är där vi kommer in i bilden. Vår professionella och rutinerade personal ger dig kostnadseffektiva lösningar även på de mest komplexa problem.

Kan man få ROT-avdrag för byte av rörledningar och bilning?

Självklart kan du det, under förutsättning att du anlitar oss för att, till exempel, byta rörledningar i din bostad. Har du rätt till avdraget så ser vi till att det dras som det ska. I det fallet kommer din totalkostnad med avdraget att redovisas i din offert.

Kontakta oss för hjälp vid helrenoveringar eller i samband med läckor med mera

Du kan kontakta oss för att få hjälp med bilning i olika sammanhang. Vid läckor kan du höra av dig till oss akut så ser vi till att vara på plats snabbt. Du kan även boka oss för besiktningar eller begära ut en kostnadsfri offert för ett planerat projekt. Vid offertförfrågningar återkopplar vi vanligtvis inom 48 timmar.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här