Byta golvbrunn, toalettstol & takdusch i Danderyd, Stockholm

Behöver du hjälp att byta och installera toalettstol, golvbrunn eller takdusch någonstans i Danderyd med omnejd? Oavsett om du är privatperson eller fastighetsägare, företagskund eller representerar en bostadsrättsförening kan du kontakta oss för att få hjälp.

Byten av golvbrunnar med mera i bland annat Långängen & Mörby

Du berättar för oss vilka typer av installationer du vill ha hjälp med. Utifrån dina önskemål tar vi fram en fast kostnad. Inga dolda avgifter eller ytterligare kostnader tillkommer. Du får alla installationer och byten utförda till ett fast pris. Självklart åtar vi också att utföra eventuella optimeringar och inställningar om så behövs.

  • Golvbrunn
  • Toalettstol & vägghängd toalettstol
  • Takdusch

Som privatkund kan du utnyttja ROT-avdraget när du anlitar oss

Har du önskemål om att byta golvbrunn, toalettstol eller takdusch i din bostad? Med ROT-avdraget kan du dra av delar av arbetskostnaden. Fråga oss om ROT så ser vi till att redovisa din totalkostnad med avdraget i din kostnadsfria offert.

Begär ut ett gratis kostnadsförslag

Om du har frågor om någon av våra tjänster eller vill begära ut en gratis offert är du välkommen att höra av dig till oss. Räkna med ett trevligt bemötande och återkoppling inom 48 timmar.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här